Bindweefselmassage

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Hannah Hakze was er een absolute voorstander van, om eerst uit de huid te halen wat nog potentieel aanwezig is, alvorens deze geopereerd, geïnjecteerd of gecorrigeerd gaat worden. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, de zuurstoftoevoer, de egaliteit, de glans en de conditie van de huid eerst intensief worden verbeterd. Eén van de methodes hiervoor, waar zij met name enorm bekend mee is geworden, is de hannah Bindweefselmassage.

De belangrijke functie van het bindweefsel

Het bindweefsel is een groot orgaansysteem dat in het hele lichaam voorkomt. Het is het weefsel dat de organen, zenuwen en bloedvaten omhult en verbindt. Daarbij beschermt het de organen en geeft het er vorm aan, zonder dat de beweeglijkheid van de organen ten opzichte van elkaar teveel wordt beperkt. Het onderhuidse bindweefsel heeft als één van de belangrijkste taken de opslag van energie. In dit weefsel worden de voedingsstoffen in de vorm van vetten in vetcellen opgeslagen. Het onderhuidse bindweefsel dient ook als isolatie- en beschermlaag en is verantwoordelijk voor de uitwisseling van zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen.

Spectaculaire resultaten in de strijd tegen littekens en rimpels

Door verder onderzoek en het combineren van diverse technieken, heeft Hannah Hakze de methode van bindweefselmassage verder aangepast t.a.v. huidverbetering, door deze techniek toe te passen op littekens en andere huiddefecten. Gebleken is, dat deze techniek voor alle huidcondities intensief huidverbeterend werkt, vooral wanneer dit in kuurverband wordt uitgevoerd. In een later stadium is zelfs deze techniek gespecificeerd naar littekens en rimpels – de hannah Littekenreductie-therapie en de hannah Rimpelreductie-therapie. De geoctrooieerde hannah Littekenreductietherapie is wetenschappelijk onderzocht en geeft een spectaculaire verbetering van 35-85%, gemeten in mobiliteit, kleur, verhevenheid en grootte van de littekens.

ZICHTBAAR HUIDVERBETERENDE RESULTATEN

De hannah Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Uiteraard kan de hannah Bindweefselmassage op het gehele lichaam toegepast worden.

MET HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE WORDEN
O.A. DE VOLGENDE EFFECTEN BEREIKT

  • Stimulatie huiddoorbloeding: een verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen

  • Verjonging van de huidstructuur

  • Stress- reductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

  • Verbetering van huidconditie

  • Verbetering van de opname van werkstoffen

  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel

  • Bevordering van de celdeling

  • Betere huidteint, egale huid

  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

  • Betere huidweerstand

hannah Bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicaties zoals acné, littekenvorming, een vale en vermoeide huid, om huidveroudering te vertragen en bij diverse vormen van huiddefecten en/of afwijkingen. Door de hannah Bindweefselmassage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van hannah Products bovendien vergroot. Starten met een aantal weken 1 maal per week een bindweefselmassage, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen.

Dankzij hannah Bindweefselmassage worden ingrijpende operaties overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld!

RIMPEL REDUCTIE THERAPIE

Als gevolg van een ongeluk of operatie, na brandwonden, ontstekingen, kleine wondjes, acne of continue krabben aan de huid kunnen littekens ontstaan. Ook rimpels zijn als het ware littekens van de tijd. Littekens en rimpels hebben gemeen dat het natuurlijke volume van de huid ter plaatse is veranderd. De gepatenteerde hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie werd ontwikkeld met als doel het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats. Dit gebeurt door middel van krachtige, doelgerichte massagetechnieken diep in het onderliggende huidweefsel door een gespecialiseerde hannah huidcoach.
 

Wat zijn de resultaten?

Bij littekens is het onderliggende bindweefsel verkleefd en qua volume verplaatst. Door de diepwerkende hannah Litteken- en Rimpel Reductie Therapie toe te passen, wordt het huidvolume verplaatst naar die locaties, waar het oorspronkelijk vandaan kwam. Een verkleefd litteken wordt hierdoor van de onderhuid losgemaakt. Op deze manier worden de littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en toont aan dat er een huidverbetering van maar liefst 35 tot zelfs 80% kan plaatsvinden! Het litteken wordt beduidend soepeler en de kleur verbetert. Ook bijkomende hinder zoals jeuk, pijn, roodheid en verdikkingen verminderen aanzienlijk.