Gezichtsbehandelingen

HANNAH ACNE TREATMENT ( 45 min )

Vooraf aan de behandeling beginnen we altijd met een huidmeeting, bespreken we samen de resultaten en ontvangt u van mij een op uw huid afgestemd behandeladvies. De behandeling kan bestaan uit de volgende mogelijkheden: reinigen, peelen (verwijderen dode huidcellen), dieptereiniging (verwijderen onzuiverheden ) masker en dagverzorging.

HANNAH XPRESS 60 min. The hour of power!

In deze behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Op maat afgestemd op jouw huidconditie krijg je een op maat gemaakte behandeling. Het epileren/harsen van de wenkbrauwen is bij deze behandeling inbegrepen.

HANNAH SENSATION TREATMENT ( 75 min )

Vooraf aan de behandeling beginnen we altijd met een huidmeeting, bespreken we samen de resultaten en ontvangt u van mij een op uw huid afgestemd behandeladvies. De behandeling bestaat uit de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal; reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Op maat afgestemd op jouw huidconditie krijg je een op maat gemaakte behandeling. Het epileren/harsen van de wenkbrauwen is bij deze behandeling inbegrepen.

HANNAH CLEAR ECO TREATMENT ( 75 min )

De nieuwe Hannah Clear lijn staat voor helder, transparant, natuurlijk en vooral zuiver. Hannah introduceert met Clear een zuivere hoogwaardige en allergeenvrije productlijn. Deze lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie met respect voor de mens, de huid en het milieu. De producten bevatten verantwoorde ingrediënten, zijn verantwoord geproduceerd en zelfs het verpakkingsmateriaal is biologisch afbreekbaar.
 

De behandeling kan bestaan uit de volgende mogelijkheden:

huidanalyse, reiniging met Clear Cleansing Oil, dieptereiniging met Enzymatic Skin Peeling, verwijderen oneffenheden, wenkbrauwen epileren, gebruik van de Clear Sparkling Spray, gebruik van de benodigde crémes (de crémes worden aangebracht met enkele bindweefsel massagegrepen)
Als afsluiting gebruik van het ultra geluid apparaat met een product afgestemd op de huid.

HANNAH XPERIENCE 90 min. The total package!

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah
Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve
huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde
productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

Het epileren/harsen van de wenkbrauwen is bij deze behandeling inbegrepen.

RIMPEL REDUCTIE THERAPIE 90 min. Move your skin!

Neem je huid mee naar the next level, door rimpelvorming en volumeverlies intensief aan te pakken door de Rimpel Reductie Therapie. Spectaculaire resultaten zijn te verwachten in het elasticiteit, volume en het opheffen van blokkades in de betrokken gebieden. De krachtige massages diep in het weefsel kunnen zelfs, wetenschappelijk bewezen, littekens doen verminderen.