Nieuws


Het Lash eXtend Eyelash & Brow Serum revitaliseert en stimuleert de groei van de wimpers en de wenkbrauwen. Lash eXtend is het nummer 1 merk in Nederland voor wimperextensions maar weet met dit product ook de natuurlijke wimpers te voorzien van extreme volume. De wimperhaartjes zullen niet alleen voller, langer en sterker worden, ook zullen ze een tint donkerder van kleur worden. Het serum dringt door tot in de haarwortel waar het de groeifase verlengt en uitvallen tegengaat. Al na 4 weken zal je resultaat zien. Je kan dit serum ook voor de wenkbrauwen gebruiken. Dan zal je na 2 maanden de eerste resultaten zien. Het serum is dermatologisch getest en bevat geen kleurstoffen, geurstoffen, parabenen en conserveringsmiddelen.

 

Werking:
De actieve stof in dit serum is Prostaglandine. Deze stof is afkomstig uit glaucoomonderzoek en werd van oorsprong ontwikkeld voor cosmeticaproducten. Later werd ontdekt dat het de haargroei ondersteunt. Het stimuleert de haarwortels, verlengt de groeifase en gaat natuurlijk haarverlies tegen.

 

Gebruik:
Wimpers: Breng het serum dagelijks aan voor het slapengaan op een gereinigde huid. Doe dit als een eyeliner op de bovenste wimperrand. De hoeveelheid op het kwastjes bij het uitnemen is voldoende voor beide ogen. Wacht na het aanbrengen totdat het serum volledig ingetrokken is en de huid weer droog is, zodat het niet op de huid rondom de ogen wordt verspreid. Gewenste wimperlengte bereikt? Breng het serum nog 2 à 3 keer per week aan om het effect te behouden.

Wenkbrauwen: Breng het serum in de avond aan tussen de wenkbrauwhaartjes. Gebruik het Lash eXtend Eyelash & Brow Serum alleen op een droge huid. Laat het serum goed opdrogen en herhaal dagelijks. Na twee maanden zullen de wenkbrauwen aanzienlijk voller zijn. Als het gewenste effect bereikt is, breng je het serum nog 2 à 3 keer per week aan om het effect te behouden.


Resultaat:
Het resultaat zijn prachtig lange wimpers en volle wenkbrauwen. Het serum bevat de volgende ingrediënten:

Aqua, Butylene Glycol, Chamonilla Recutita Flower Extract, Phenosethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Panthenol, Biotin, Hyaluronic Acid, PVP, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Isopropyl Cloprostena


Let op: Breng het serum niet direct voor of na het zonnebaden aan, dit kan irritatie veroorzaken. Bij het eerste gebruik kan je een lichte tinteling voelen of rode oogleden krijgen. De oorzaak is het uitzetten van de bloedvaatjes. Deze bijwerking kan tot 7 dagen aanhouden. Bij een blijvende tinteling of roodheid dien je direct te stoppen met de kuur. Gebruik het serum niet op de beschadigde huid, bij intolerantie voor één van de ingrediënten, tijdens de zwangerschap, wanneer je borstvoeding geeft of een chemotherapie ondergaat. Buiten bereik van kinderen houden.


Rimpel Reductie Therapie is een wetenschappelijk bewezen en geoctrooieerde massagetechniek die aansluit op de bindweefselmassage. Met deze techniek ga ik nog een stapje verder dan met de bindweefselmassage. Heb je last van diepe rimpels of ontsierende littekens, dan boeken we met deze intensieve therapie nog mooiere en langdurigere resultaten. De krachtige, diepe massage in het onderliggende huidweefsel brengt het volume terug naar de rimpel of het litteken, waardoor deze minder diep en minder zichtbaar is. Met Rimpel Reductie Therapie werk ik op de vierkante centimeter, dus heel nauwkeurig op de rimpel of het litteken met een direct zichtbaar resultaat.

 

Voor wie is rimpel reductie therapie

 • Bij diepe rimpels.
 • Bij ontsierende, oppervlakkige littekens.

 

Het resultaat van rimpel reductie therapie

 • Rimpels zijn minder diep.
 • De huid voelt soepeler, egaler en ontspannen aan.
 • Het volume van de huid neemt toe en de huid ziet er strakker uit.
 • De aanmaak van het huideigen hyaluronzuur neemt toe en daarmee ook het vochtgehalte van de huid.
 • Werkt preventief op rimpelvorming.
 • Herstelt de originele vorm van het bindweefsel en verplaatst het volume van de huid.
 • Verstevigt de huid en pakt huidverslapping aan.
 • Een egalere pigmentatie.
 • Herstelt oppervlakkige littekens.
 • Lift de huid op een natuurlijke manier.
 • Verbetering van de huidconditie van 35 tot 80%.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze speciale techniek voor uw littekens of rimpels? Bel 06 17435577 en maak een afspraak voor een gratis intake. Ik leg u precies uit wat er voor het verbeteren van uw huid nodig is. Ter kennismaking de eerste behandeling voor € 79.50 i.p.v. 90,-