Peelings

TRANS 6 PEEL!

Omdat huidverbetering mogelijk is voor werkelijk alle leeftijden, alle denkbare huidcondities én natuurlijk voor zowel vrouwen als mannen, richt hannah als merk zich al jaren met veel succes op deze doelgroepen. Bij de hannah huidcoaches kan iedereen zijn of haar huid laten meten en middels de unieke hannah Xperience vervolgens geheel op maat effectief én intensief laten verbeteren. Nieuw is de Intense Treatment. 


Bij deze intensieve vervolgbehandeling op de hannah Xperience wordt de nadruk gelegd op het intens stimuleren van je huid door onder andere de toepassing van de nieuwe hannah Trans6peel. Met deze nieuw ontwikkelde medium diepe peeling wordt je huid diepgaand gepeeld en krachtig gestimuleerd op een geheel veilige wijze.


Geef jouw huid een intensieve kans op voelbare en zichtbare verbetering


Inmiddels al ruim 40 jaar streeft hannah naar ambachtelijke huidverbetering, waarbij kwaliteit en resultaten die je niet alleen ziet aan je huid maar ook voelt hoog in het vaandel staan. Dit heeft ertoe geleid dat er inmiddels 40 innovatieve producten door het merk zelf zijn ontwikkeld die in Nederland geproduceerd worden. Met zo’n 400 aangesloten hannah huidcoaches, verspreid over heel Nederland, wordt de huid door resultaatgerichte behandelingen, effectieve producten en persoonlijk advies in een topconditie gebracht. Daar is nu dus de nieuwe Intense Treatment aan toegevoegd. Deze intensieve, veilige behandeling geeft het bekende hannah credo “Geef je huid een kans” een extra dimensie.

Een medium diepe peeling voor maximale huidverbetering

De nieuwe hannah Trans6peel is een professionele, medium diepe peeling die uitsluitend wordt uitgevoerd door de gespecialiseerde hannah huidcoaches. Deze geavanceerde peeling bevat 6 hoofdingrediënten, vandaar de naam. De unieke combinatie van Tranexaminezuur, Azelaïnezuur, Amandelzuur en Glycolzuur met twee versterkende en stimulerende extra toevoegingen zorgt voor een krachtig peelende, celvernieuwende en teintoplichtende werking.  Met deze nieuwe en exclusieve salonbehandeling kan een zeer breed scala aan huidproblemen effectief en bij de kern aangepakt worden voor een maximaal huidverbeterend resultaat.

Over Tranexaminezuur en Azelaïnezuur

De peelende werkstoffen Glycolzuur (een fruitzuur oftewel AHA afkomstig uit suikerriet) en Amandelzuur (een milde peelende werkstof afkomstig uit bittere amandelen) ken je wellicht inmiddels, ik schreef er al eerder over. Maar mogelijk heb je nog nooit van Tranexaminezuur en Azelaïnezuur gehoord? Kort samengevat heeft Tranexaminezuur een remmende werking op het enzym tyrosinase in je huid, waardoor de aanmaak van teveel pigment in je huid wordt vertraagd of geremd. Deze werkstof heeft dus een effectief effect bij het verminderen van pigmentvlekken en andere huidverkleuringen. De werkzame stof Azelaïnezuur is afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals tarwe, rogge en gerst. Het verweekt het buitenste laagje van je huid, oftewel je hoornlaag. Ook remt het de groei van bacteriën en zorgt het dat je huid minder melanine maakt. Deze werkstof is dus heel effectief bij onder meer acne, rosacea en ook bij hyperpigmentatie.

Krachtig algenextract

De samenstelling van hannah Trans6peel bevat ook een bijzondere ingrediëntencombinatie op basis van een extract van de rode zee alg Polysiphonia Elongata. Deze alg is van origine afkomstig uit de Bretonse kust van Frankrijk. Hier bevinden zich de grootste zeewierbedden van Europa en dit gebied is een UNESCO-biosfeerreservaat. De Polysiphonia Elongata wordt echter lokaal gekweekt en dit gaat dus niet ten koste van de zeewierbedden. Bij dit zeer krachtige algenextract is bewezen dat het een heel positief effect heeft op het stimuleren van de collageenaanmaak in je huid. Het zorgt ook voor een optimale vochtbalans en voor meer elasticiteit van je huid. De Polysiphonia Elongata alg leeft volledig in licht en weet zichzelf hierdoor te beschermen tegen straling. Op je huid zorgt het ervoor dat niet alleen je collageenaanmaak gestimuleerd wordt, maar ook dat huidveroudering als gevolg van (zon)licht tegengegaan kan worden.

Wat kun je verwachten van deze nieuwe behandeling?

De hannah Trans6peel behandeling helpt om pigmentvlekken en huidverkleuringen te verminderen. Maar ook bij littekens als gevolg van bijvoorbeeld acne of andere onzuiverheden, huidverdikkingen, een grove poriënstructuur en huidverslapping is deze nieuwe behandeling uitermate effectief. De celvernieuwing van je huid wordt dusdanig gestimuleerd dat fijne lijntjes en rimpels vervagen en je huid steviger en zichtbaar ook gladder en egaler wordt. Deze nieuwe peeling heeft tevens een antimicrobiële werking, waardoor ook een onzuivere huid zal verbeteren. Deze behandeling is daarnaast uitstekend inzetbaar bij een heel droge huid, roodheid en huidirritaties. De zorgvuldig geselecteerde samenstelling zorgt ervoor dat zelfs een gevoelige huid een beter weerbaarheid tegen externe invloeden krijgt.

De hannah Intense Treament, een samenvatting:

  • Verbetert je algehele huidconditie
  • Verbetert je huidstructuur
  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Helpt de vorming van rimpels preventief te voorkomen
  • Verzacht littekens
  • Heeft een liftend/verstevigend effect op je huid
  • Vermindert pigmentvlekken en andere huidverkleuringen
  • Reguleert je talgproductie
  • verbetert de weerbaarheid van je huid bij o.a. roodheid en andere irritaties
  • Verhoogt de opname van werkzame ingrediënten uit huidverbeterende producten

Nóg betere resultaten in combinatie met de hannah bindweefselmassage

Door de hannah Trans6peel in combinatie met de befaamde hannah bindweefselmassage te ondergaan, wordt de effectiviteit van deze intensieve peeling nog verder vergroot. Je huid wordt op die manier dus nog intensiever gestimuleerd én verstevigd en het zorgt bovendien voor een veel beter opnamevermogen van de actieve werkstoffen die tijdens de behandeling op je huid gebruikt worden. Wanneer de hannah huidcoach er daarbij ook een behandeling met Ultra Geluid inzet, kun je nóg meer huidverbetering verwachten omdat ook deze behandeling de opname van werkzame ingrediënten verhoogd. Voor optimale resultaten zal je huidcoach je adviseren om deze nieuwe Intense Treatment eerst in kuurverband te ondergaan en vervolgens als onderhoudsbehandeling.

> SKIN BOOSTER

JULIETTE ARMAND APOCALYPSIS THERAPY

Je hoeft geen toevlucht te nemen tot chemische peelings!

JE AFSPRAAK MET DE COSMETISCH ARTS KAN WORDEN UITGESTELD…

Een chemische peeling is een dermatologisch middel waarmee er geleidelijk een of meerdere laagjes van de huid worden gepeeld met behulp van chemische werkstoffen. Het is nu echter tijd om kennis te maken met Phytopeeling, een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica. Met deze natuurlijke peeling kunnen dezelfde resultaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling, waarbij de celvernieuwing wordt ondersteund.

MET DE KRACHT VAN JE EIGEN CELLEN…

Werking

Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van de krachtige exfoliatie-effecten van Spongilla Lacustris, Spongilla Fragilis (Leidy), Ephydatia Fluviatilis, kruiden met alpha hydroxy acids (AHA) met een concentratie van maximaal 40% en een pH-waarde van 2,5. Deze combinatie versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, huidverkleuringen, littekens en vlekjes. De kalmerende werking van Kelifluo en Panthenol verminderen de ongewenste huidirritatie, welke vaak gepaard gaat met het uitvoeren van een intensieve peeling.

OOR GEGARANDEERD RESULTAAT…

De behandelresultaten zijn uitgebreid onderzocht en bewezen, waarbij de resultaten beter zijn dan elke andere methode wanneer het om een gecombineerde werking van exfoliatie en huidverjonging gaat.

Recent Amerikaans onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat de kans op het ontstaan van huidkanker tot wel 80% verminderd kan worden wanneer er regelmatig een  medium deep peel wordt ondergaan.