Hannah

ALLEEN DE BESTE PRODUCTEN

Bij La Vita Skincare werken we uitsluitend met de
producten van hannah voor het beste resultaat.

hannah staat sinds 1979 voor huidverbetering. Het ongekende specialisme en jarenlange praktijkervaring hebben geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Het heeft als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hooggekwalificeerde natuurlijk ingrediënten, die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Het gaat er beslist niet om dat je alle producten dient te gebruiken, maar wel de producten die voor het verbeteren en onderhouden van jouw huid noodzakelijk zijn.

De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld dat het resultaat snel zichtbaar wordt. En dat vanuit de dagelijkse praktijk!

Bij de ontwikkeling van de producten is het een passie om de beschadigde huid weer heel te maken. Natuurlijk zijn de producten ook geschikt om de normale huid in conditie te brengen en te houden. Bovendien kan de huid op deze wijze zo jong mogelijk gehouden worden. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruik(st)er ontdekt u snel de toegevoegde waarde van de hannah producten.

 

Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten, die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten, die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.

 

De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Wij geven u bovendien in de brochure die u hier kunt downloaden, enkele gebruikerstips waarmee u de effectiviteit van de producten versterkt en waarmee het zichtbare resultaat zo optimaal mogelijk zal zijn. Zo beleeft u nog meer plezier aan het gebruik van hannah producten die doen waarvoor ze staan: effectieve huidverbetering realiseren!

ONZE HANNAH PRODUCTEN


 


Hannah Reinigen


 


Hannah Peelen

 

 

Hannah Stimuleren

 

 

Hannah Herstellen


 


Hannah Red Line

 Hannah Clear

 

 

Hannah Sun Perfection 

Hannah Body

BEN JE GEÏNTERESSEERD GERAAKT IN ONZE DIENSTEN & PRODUCTEN?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis huidadvies