Lichaamsbehandelingen

Anti- stress behandeling ( 30 min )

Druk, druk, druk. Wie kent het niet?

Gespannen nek, schouders en rug? Neem dan even tijd voor u zelf.  Een heerlijke nek-, schouder- en rugmassage met essentiële oliën zorgen voor een intens gevoel van welzijn voor lichaam en geest. U voelt zich weer herboren.

€26,50

Harmonie behandeling ( 60 min )

Druk, druk, druk. Wie kent het niet?

Gespannen nek, schouders en rug? Neem dan even tijd voor u zelf.  Een heerlijke totale lichaamsmassage met essentiële oliën zorgen voor een intens gevoel van welzijn voor lichaam en geest. U voelt zich weer herboren.

€52,50

Hotstone massage ( 30 min of 60 min )

De geschiedenis bevestigt dat het therapeutische effect van warme stenen al duizenden jaren bekend is. Verweven in tradities zoals het dragen van amuletten, stenen in de vorm van lichamen gelegd, het gebruik tegen kwalen; tijdens dit soort ceremoniële gelegenheden spelen stenen een belangrijke rol.


Sinds enige tijd kunnen wij met trots u een zeer exclusieve massage aanbieden: Hot Stone massage. Deze behandeling combineert massage en de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen met de heilzame werking van essentiële oliën. Een aangename bodypeeling voor het begin van de massage vergroot de optimale werking voor lichaam en geest.


Hot Stone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking door de combinatie van de warme stenen en oliën. Al de stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau. Uniek door de vulkanische oorsprong van iedere steen.


De basalt stenen zijn stenen die gewonnen worden langs rivieroevers en langs de kust ze zijn door het water en zand gepolijst. Ze houden warmte lang vast, hoe donkerder de stenen zijn hoe langer ze de warmte vast houden. Iedere steen is rijk aan allerlei door de natuur gegeven mineralen en  energieën. Hierdoor kunt u rekenen op een heilzame en ontspannen behandeling.

€31,50