LED microneedling

Binnendringen in de huid.

In de wereld van de dermatologie en cosmetica heeft altijd maar een vraag centraal gestaan: hoe kan een actieve substantie direct en zonder bijverschijnselen bij de cellen van dieper gelegen huidlagen worden gebracht?

De SkinLEDroller

Combineer microneedling en lichttherapie voor nog betere resultaten!

Microneedling en lichttherapie zijn twee nieuwe technieken om huidveroudering te voorkomen of te herstellen. Met de SkinLED-roller kunt u veilig en bijzonder effectief rimpels, littekens, grove poriën, striae, huidslapte, huidveroudering, pigmentatie en acne behandelen. Zonder chirurgische ingrepen of chemische middelen worden actieve werkstoffen zacht en diep de huid ingerold. Microneedling stimuleert de productie van collageen en elastine. Het LED licht stimuleert deze aanmaak nog eens extra en ook de werking van de ingerolde werkstoffen. Afhankelijk van de huidconditie kan de behandeling in kuurverband plaatsvinden.

Wat is LED lichttherapie?

De werking van licht op onze huid is door NASA onderzocht en gepubliceerd. Het licht zorgt voor biologische en chemische reacties in de huid. Al het
licht wordt door de mitochondrium (de energiecentrale van de cel) geabsorbeerd. De ontstane energieproductie stimuleert de aanmaak van enzymen. De fibroblasten in de huid worden geprikkeld om weer of meer collageen, hyaluronzuur en elastine aan te maken. Ook het afweermechanisme in de huid wordt verbeterd. De golflengte van het licht, uitgedrukt in nanometers (nm) bepaalt wat er in de huid gebeurt. Zo zorgt het rode licht (633 nm) voor huid- en spierversteviging en vermindering van pigmentatie. Het blauwe licht (405 nm) zorgt voor minder couperose, rosacea, ontstekingsreacties, ruimt deze sneller op en reguleert de talgproductie.

Wat is microneedling?

Microneedling is een bewezen methode om de huid te verjongen en te verbeteren. Een roller met 200 fijne micronaaldjes van chirurgisch staal penetreren de huid nagenoeg pijnloos en zonder grote beschadigingen te geven. Zo ontstaan er microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. De huid gaat dit herstellen door nieuw weefsel aan te maken. De celvernieuwing wordt gestimuleerd en de huid maakt meer collageen en elastine aan. Het resultaat is een stevige gezonde huid met minder rimpels en pigmentatie. Gelijktijdig wordt een serum exact daar ingesluisd waar het optimaal zijn werk kan doen. En dat maar liefst 200 maal meer dan wanneer deze gewoon op de huid wordt aangebracht.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal benodigde behandelingen hangt af van uw huidconditie, de diepte van rimpels e.d. of de mate van pigmentatie of acne. Meestal worden de behandelingen in kuurverband aangeboden. Tijdens de kuur gebruikt u thuis een roller met kleinere naaldjes en een relevant product. De resultaten worden vastgehouden door 2 keer per jaar voor ‘onderhoud’ te komen. Ook om huidveroudering te voorkomen zijn 2 behandelingen per jaar voldoende.

Skin Elixer

Hannah Skin Elixer is een sterk hydraterende emulsie voor een extra verzorging van de vochtarme huid onder uw dag en nachtcrème na de vitamine complex. Gelee Royal, pro-vitamine B5, vitamine E, hyaluronzuur, mineralen en kruidenextracten geven de huid een regelmatige energiebooster. Rond de ogen, hals, decolleté, en handen waar huidveroudering zich veelal het eerst manifesteert, zorgt de skin elixer voor extra vitaliteit en herstel van de vochtarme huid.

30 ml € 57, –

Skin Conditioner

Dit unieke Hannah product is ontwikkeld voor het herstel van elke huidconditie. Het hoogwaardige serum bevat de volgende grondstoffen in oliebasis: vitamines A, E, F en co-enzym Q10. Door deze ingrediënten werkt Hannah Skin conditioner verhogend op de weerstand en herstellend op de huidfuncties (talgafscheiding en verhoorning) Hierdoor is de bescherming tegen vochtverlies en tegen invloeden van buiten af (zoals bv schadelijke zonnestralen) gewaarborgd. De huid is in staat zichzelf te herstellen en het verouderingsproces wordt vertraagd.