Hannah Body

Scrub Plus

Wanneer er teveel aan dode huidcellen op de huid aanwezig zijn, kan de huid verstikken. Door dit proces is er minder activiteit en doorbloeding, waardoor de huid er vaal en grauw uit gaat zien.
 

Hannahs Scrub Plus pakt beide äfbraakprocessen”tegelijkertijd aan. Er wordt een mechanische peeling gegeven door de korreltjes en tevens zal de toegevoegde vitamine B3 de huis nog eens extra doorbloeden.
 

Alvorens u onder de douche stapt, brengt u hannah Scrub Plus met stevige ronddraaiende bewegingen aan. Hierna als gebruikenlijk afdouchen met hannah Shower Treatment of afnemen met een droge handdoek.
 

Er wordt nu een intensieve warmte en roodheid waargenomen.

Vervolgens intensief voeden met de Hannah Body Treatment. Ook geschikt voor sterk verhoornde, grove regio’s zoals bovenlip, ellebogen en knieën.
 

Gebruik:

 1. Alvorens u onder de douche stapt, brengt u Scrub Plus met stevige, ronddraaiende bewegingen aan.
 2. Hierna als gebruikelijk afdouchen met Shower Treatment of afnemen met een droge handdoek.
 3. Er wordt nu een intensieve warmte en roodheid waargenomen.
 4. Na het douchen uw huid intensief voeden met Body Treatment.
 5. Scrub Plus is ook geschikt voor sterk verhoornde, grove huidregio’s zoals de bovenlip, ellebogen en knieën.

Verkrijgbaar in: 200 ml.

Shower Treatment

Frequent douchen met schuimende producten kan de natuurlijke beschermlaag van de huid drastisch uitdrogen. De unieke Shower Treatment maakt dit verleden tijd door de volgende werkingen:

 • Respect voor de natuurlijke huidbescherming
 • Makkelijk in gebruik
 • Kalmerend
 • Herstelt de lipide laag van de huid
 • Frisse geur

Doordat dit product rijk is aan (verzadigde en onverzadigde) vetzuren wordt de huid zelfs al tijdens het douchen verzacht en het huidoppervlak soepeler gemaakt.
 

Gebruik:

 1. Neem een kleine hoeveelheid (ter grootte van een euro) in de handpalm, breng deze op de huid aan en vermeng dit met water.
 2. De formule bindt zich met het water en wordt een witte dunne substantie.
 3. Hierna kunt u de Shower Treatment afdouchen.

Tip: Wilt u een complete Body Treatment aan u zelf geven? Combineer dan de Hannah Shower Treatment met de Hannah Scrub Plus en de Hannah Body Cream. Voor een intens verkwikkend, rustgevend en verzachtend effect.

Verkrijgbaar in: 500 ml

Body Oil

Body Oil is uitermate geschikt voor een ontspannende massage en optimaliseert daarbij de natuurlijke bescherming van de huid. Het heeft een uitstekende verzachtende werking, welke tevens helpt om vroegtijdige degeneratie van de huid te voorkomen en heeft een hoge absorptiesnelheid.

 • Intensief voedend
 • Kalmerend
 • Verzachtend
 • Beschermend
 • Antioxidant


Gebruik:

 1. Pak een kleine hoeveelheid Body Oil.
 2. Maak om de ontspanning goed tot zijn recht te laten komen lange strijkingen op een afvoerende manier.

Tip: Wanneer de huid voor het aanbrengen van de Body Oil gereinigd en gepeeld is, zullen de voedende, beschermende en herstellende aspecten van de Body Oil nog groter zijn. Hiervoor kunt u de Shower Treatment gebruiken en de Scrub Plus.

Vergrijgbaar in: 500ml

Body Cream

De romige samenstelling van deze body cream heeft een hoogwaardige , volle basis van macadamia-olie. Deze Creme is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. De toegevoegde cafeïne verstevigt de huid zichtbaar en werkt tevens als een sterke, hydraterende antioxidant-boast. Het resultaat, een gladde, stevige en veerkrachtige lichaamshuid.
 

Gebruik:

Na het douchen hannah Body Cream aanbrengen over het hele lichaam en stevig inmasseren.

Verkrijgbaar in: 500 ml

Body Shield SPF 50

Dit product voorziet zelfs de meest kwetsbare of gevoelige lichaamshuid van een maximale bescherming in de zon.


Ge”zon”de kleur

De huidige wetenschap geeft aan dat we zonlicht heel hard nodig hebben, want naast het verkrijgen van een ge”zon”de kleur wordt onder invloed van de zon het onmisbare vitamine D aangemaakt. Wanneer je dagelijks gemiddeld 15-30 minuten onbeschermd in de zon verblijft, kan dat dus juist heel positief zijn. Blijf je echter langer in de zon, bescherm je lichaamshuid dan met Body Shield SPF50.


Breedspectrum zonbescherming

Dit zeer prettig uit te smeren zonneproduct bevat een unieke combinatie van uiterst stabiele UV-filters met een hoge en langdurige breedspectrum zonbescherming. Door de juiste balans tussen én de harmonie in UVA- en UVB-filters biedt Body Shield ultrahoge UV-bescherming voor zowel volwassenen als kinderen.


Meest efficiënte UV-filters

Body Shield is opgebouwd uit vijf verschillende UV-filters, waaronder Tinosorb® A2B; één van de meest efficiënte UV-filters op de markt dankzij de superieure UV-absorptie capaciteiten. Deze unieke combinatie van UV-filters zorgt voor een zeer hoge mate van bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Het absorbeert en reflecteert het zonlicht en daarmee de UV-straling over een zeer breed UV-spectrum. Door deze bescherming wordt verbranding en een versnelde veroudering van de huid voorkomen.


Niet alleen beschermend, ook verzorgend

Aan Body Shield zijn tevens verzorgende werkstoffen toegevoegd om de natuurlijke vocht- en vetbalans van de huid op peil te houden, waaronder hydraterende en verzachtende glycerine en vitamine E. In de huid wordt deze vitamine verbruikt als antioxidant. Het beschermt de huidcellen tegen oxidatieve stress, die in verband wordt gebracht met vroegtijdige huidveroudering.


Voor groot en klein

Body Shield laat zich gemakkelijk verdelen over de huid en smeert heel prettig uit. Met dit hoogwaardige zonneproduct zijn volwassenen en kinderen verzekerd van een ultrahoge – en vooral langdurige zonbescherming. De textuur zorgt voor een aangenaam zacht gevoel op de huid en heel belangrijk voor zowel groot als klein: de textuur is niet plakkerig!


Voordelen:

 • Optimale zonbescherming voor het lichaam met SPF50
 • Stabiele breedspectrum UVA- en UVB-fi lters
 • Geschikt voor volwassenen en kinderen
 • Aanvullend op de natuurlijke vocht- en vetbalans
 • Smeert gemakkelijk uit
 • Trekt snel in de huid
 • Aangenaam zacht huidgevoel
 • Niet plakkerig


Gebruik:

Smeer royaal en herhaal

Bij langdurig verblijf buiten en blootstelling aan UV-straling gebruik je Body Shield SPF50 als beschermend zonneproduct voor het lichaam. Royaal insmeren en iedere twee uur herhalen of vaker bij sterke transpiratie en ook na het zwemmen. Let wel, meerdere keren aanbrengen geeft geen cumulatief effect. Body Shield kan ook toegepast worden op het gezicht, maar pas op bij het gebruik rondom de ogen. Kies voor het gezicht liever een passende en huidverbeterende crème met SPF uit de hannah Sun Perfection lijn.

Verkrijgbaar in: 200 ml