Hannah Clear

Huidverbetering kan heel helder zijn.

Met dit bewustzijn ontwikkelde hannah haar productlijn ‘Clear’ op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen.


Met deze ‘eco’ producten gaat hannah ‘back to basic’, voor een bewustere levensstijl op alle fronten. Deze nieuwe lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie, met respect voor de mens, de huid én het milieu!


Het op een ‘eco- verantwoorde’ wijze ontwikkelen van producten is iets wat hannah als merk sowieso als belangrijke kernwaarde heeft. Voor alle hannah producten geldt, dat deze minimaal 80% aan natuurlijke werkstoffen bevatten. De productlijn hannah Clear is ontwikkeld op basis van uitsluitend pure en natuurlijke werkstoffen. Op een gezonde en verantwoorde manier mooi ouder worden willen we immers toch allemaal? Hannah Hakze testte vroeger de kwaliteit van haar producten al door ze te proeven. Dit houdt al in dat de hannah producten wel heel erg veilig moeten zijn, iets waar hannah dan ook uitgesproken voor staat!

PURE PRODUCTEN MET RESPECT VOOR DE HUID ÉN HET MILIEU!

Een pionier in huidverbetering wil met haar nieuwe productlijn Clear vooral heel helder maken, wat ingrediënten doen voor en vooral met de huid. De formuleringen van deze ‘eco ‘ lijn zijn daarom zo zuiver mogelijk, door uitsluitend pure, natuurlijke werkstoffen te gebruiken. Gezondheid is meetbaar in lichamelijke toestand, maar gaat veel verder richting het milieu en de fabricage van de producten die we dagelijks gebruiken. hannah gebruikt daarom voor haar nieuwe Clear producten uitsluitend ecologisch verantwoorde en biologisch afbreekbare ofwel recyclebare materialen, zowel qua verpakkingen, flyers als displays. Zo wordt op alle fronten op een verantwoorde wijze met zowel de huid als het milieu omgegaan.

Cleansing Oil

Een frisse, schone en heldere huid dankzij hannah Clear Cleansing Oil


De nieuwe hannah Clear Cleansing Oil is een unieke manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën. Al sinds de oudheid zijn de positieve eigenschappen van diverse oliën bekend, zoals pure amandel-, jojoba-, of sojaolie. De combinatie van deze eeuwenoude kennis met de wetenschappelijke ontwikkelingen van tegenwoordig, hebben geresulteerd in een zuivere, zogeheten ‘hydrofiele olie’. ‘Hydrofiel’ houdt in, dat deze olie met water vermengbaar is, zonder echter te schuimen. Dit zorgt ervoor, dat de huid diepgaand kan worden gereinigd op een zeer milde en effectieve wijze.


De hannah Clear Cleansing Oil bevat als belangrijkste basis een hoog percentage zuiver plantaardige sojaolie met uitstekende reinigende eigenschappen. Deze volledig natuurzuivere emulgator zorgt voor een verfijnde hydrofiele substantie, die de huid in de diepte reinigt, zonder een vettig laagje achter te laten. De formule bevat tevens diverse antioxidanten, waaronder vitamine E afkomstig uit zonnebloemolie. Deze zorgen ervoor dat het huidoppervlak goed beschermd is tegen vrije radicalen tijdens het reinigen. Het toegevoegde ingrediënt ‘Dermofeel’ zorgt voor een hoge mate van verdraagzaamheid door de huid (ook rondom de ogen), waardoor zelfs de meest gevoelige (oog)huid effectief gereinigd kan worden. Het resultaat? Een intens frisse, schone en heldere huid en een ecologisch verantwoord begin van huidverbetering!

Sparkling Spray

Tintelfrisse, natuurlijke sprankeling met hannah Clear Sparkling Spray


Een gezonde huid straalt en heeft een natuurlijke sprankeling. Vocht en voeding zijn voor de huid net zo belangrijk als eten en drinken voor ons gehele lichaam. Het is daarom noodzakelijk om de huid goed te hydrateren, voordat de overige verzorgende en huidverbeterende producten aangebracht worden. De nieuwe hannah Clear Sparkling Spray bevat een uitzonderlijk hoog gehalte natuurlijke Aloë Vera. Deze werkstof zorgt voor een verhoogd transport van belangrijke werkstoffen uit huidverbeterende producten, waardoor er minder crème gebruikt hoeft te worden.


Bovendien krijgt het vochthalte van de huid door deze intensieve oase aan de oppervlakte een zeer krachtige impuls. De hannah Clear Sparkling Spray heeft tevens een matterend effect op overtollige glans op de huid, waardoor zij een fris, egaal en goed verzorgde uitstraling krijgt. De toevoeging van diverse antioxidanten, waaronder vitamine C, zorgt voor een verhoogde bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het geneutraliseerde anijszuur in combinatie met de overige hoogwaardige werkstoffen, zorgt voor een tintelfrisse transparante voorbereiding op de overige producten van hannah Clear!

Skin Conditioner

Huid in een natuurlijke topconditie dankzij hannah Clear Skin Conditioner


Om in een natuurlijke topconditie te komen, kan de huid wel wat extra hulp gebruiken. De nieuwe hannah Clear Skin Conditioner is een intensief, allergeenvrij serum op basis van kwalitatief hoogwaardige ingrediënten, waaronder de vitamines A, E en F, omegavetzuren en Golden Seaweed. Dit rijke serum is ontwikkeld om voor elke denkbare huidconditie een optimaal herstel te genereren. De formule is getest op diverse huidproblemen. Dankzij de uitgekiende combinatie van huidherstellende ingrediënten, werkt hannah Clear Skin Conditioner beschermend tegen vochtverlies en tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid is dankzij dit serum in staat om zichzelf optimaal te herstellen en het verouderingsproces wordt vertraagd.


De talgproductie wordt genormaliseerd en eventuele storingen in de vetstofwisseling van de huid worden verminderd. Naast deze intensieve structurele en zichtbare huidverbetering, heeft hannah Clear Skin Conditioner krachtige antioxidant- en DNA- beschermende eigenschappen. Het is een perfect kuurproduct als voorbereiding op elk nieuw seizoen, maar kan ook dagelijks gebruikt worden onder de hannah Clear Pure Cream, bij een veeleisende of vermoeide huid

Clearity Cream

De formule van de Clearity Cream staat garant voor zichtbare én voelbare huidverbetering dankzij zuivere en pure werkstoffen, afkomstig uit natuurlijke bronnen.


Door de synergetische combinatie van Arganolie, Zaagpalm Sesamolie en diverse Plantesterolen wordt de talgproductie in de huid gereguleerd en de natuurlijke huidweerstand versterkt.


5-reductase (een enzym dat onder andere verantwoordelijk is voor de omzetting van het hormoon testosteron in de meer actieve metaboliet dihydrotestosteron) wordt effectief gereduceerd, door niet alleen het overtollig talg te reguleren, maar ook de productie van talg te verminderen.


Doordat de activiteit van onnodige microflora op de huid onderbroken wordt, krijgen porhyrinen die veroorzaakt worden door de Propionibacterium Acnes bacterie minder kans om zich te ontwikkelen. De Defensil Soft zorgt ervoor dat irritaties verminderen en versterkt de tolerantie van de huid. Hierdoor is deze inzetbaar voor alle geïrriteerde huidtypes.


Clearity Cream is helder qua ingrediëntenwerking en puur qua samenstelling. Het is de optelsom van helderhuid en huidverbetering en het genereren van een zuivere, gave, goed gehydrateerde en gezonde huid met een optimale weerstand tegen schadelijke invloeden.

 • Bevordert de natuurlijke beschermfunctie van de huid
 • Krachtige antioxidant werking
 • Regulerend op de talgproductie
 • Verzachtend bij een beschadigde huid
 • Verbetert de natuurlijke huidbarrière
 • Jeukstillende- en anti-inflammatoire eigenschappen
 • Intensief hydraterend
 • Parfumvrij, zuiver en puur qua samenstelling


Gebruik:

 1. Reinig uw gezicht zorgvuldig met een Hannah product.
 2. Breng eerst indien nodig hierna de Sparkling Spray en/of de Skin Conditioner aan.
 3. Pak een kleine hoeveelheid Clearity Cream en breng deze op een masserende wijze aan.
 4. Indien nodig kunt naar behoefte de Clearity Cream gedurende dag aanbrengen.

Tip: Dit product is ideaal om in te zetten na het scheren, harsen en / of epileren alsmede bij het verzachten van muggenbeten.

Verkrijgbaar: 125 ml

De Clear productlijn bestaat uit 4 natuurzuivere producten:

 • Cleansing Oil : Een frisse, schone en heldere huid

 • Sparkling Spray : Tintelfrisse, natuurlijke sprankeling

 • Skin Conditioner : Huid in een natuurlijke topconditie

 • Pure Cream : Een zuivere huid, perfect in natuurlijke balans

‘Less is more’: pure schoonheid zoals de natuur het bedoeld heeft!

Een belangrijk motto van de nieuwe producten van hannah Clear. Door geur- en kleurstoffen, andere additieven of synthetische viscositeitregulatoren volledig achterwege te laten, is er een solide basis ontstaan voor een nieuwe lijn met zeer milde producten, volledig aansluitend op de visie en filosofie van het merk hannah. Door de transparantie van hannah Clear krijgt namelijk ieder denkbaar huidtype de kans om optimaal gezond, mooi en zuiver te worden en dit vooral langdurig te blijven! Kortom: hannah Clear staat voor pure schoonheid voor iedereen bereikbaar, zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft!