Hannah Herstellen

Vitamin Complex

De Vitamine Spray bevat de vitamines waaraan uw huid behoefte heeft. De Vitamine Spray hydrateerd de bovenste huidlagen. Het gevolg is dat de andere crèmes beter worden opgenomen. Hierdoor heeft u veel minder crème nodig.

 

Gebruik:

Meerdere keren per dag even sprayen en met de vlakke hand in masseren. Daar overheen de voor u geschikte crème aanbrengen. Bij acne, eczeem pas na de crème sprayen. Bij een droge huid meerdere keren per dag sprayen en dan de crème aanbrengen.

Verkrijgbaar in: 50 ml & 125 ml

Hydro Mask

Uw gezicht wordt gladder en egaler met dit hydraterende masker. De stoffen in dit masker kalmeren de huid en brengt extra vocht in. Ideaal bijvoorbeeld na het zonnen of bij een geïrriteerde huid. Het masker werkt heerlijk verkoelend.

 

Gebruik:

Met de vingers gelijkmatig aanbrengen op gezicht en hals, even in laten trekken daarna de restjes verder inmasseren. De werking wordt nog versterkt als u onder het masker de Skin Conditioner aanbrengt. Ook geschikt voor de nacht als u de Hydro Mask dun aanbrengt onder de hannah crème naar uw keuze.

24 Hour Skin Balancing

De huidconditioner bij uitstek om de huid weer in balans te brengen. De crème beschermt, hydrateert, herstelt de beschadigde huid. De oliën in de crème activeert intensieve doorbloeding van de huid.

 

Gebruik:

Na grondig reinigen en, bij voorkeur, het aanbrengen van het Vitamin Complex zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen op uw gezicht, hals en decolleté. Let wel: masseer het stevig in, dan werkt de crème nog beter.

Remodeling Cream

In het oog lopende littekens en brandwonden worden door deze speciaal ontwikkelde crème tot maar liefst 85% gereduceerd. Ongeëvenaard in Nederland. Door een hoge dosering Vitamine E ( 155) herstelt de huid bijzonder snel en wordt hier steviger door.

 

Gebruik:

Zodra de wond dicht is de crème met lichte bewegingen volledig inmasseren op de huid. Voor een sneller herstel enkele keren per dag herhalen. Een uitstekende combinatie met de Cell Active.

Cell Recovery cream

Een vale, droge of verouderde huid gaat weer stralen met deze crème. Deze stevige crème werkt uitsluitend als de huid goed is voorbereid. Dat betekent dat de huid eerst goed gereinigd moet zijn en warm aan moet voelen. Dan gaan de werkstoffen in de Cell-Recovery echt werken.

 

Gebruik:

Crème aanbrengen op een goed voorbereide en voorverwarmde huid. Bij een vochtarme huid eerst de hannah Vitamin Complex en de 24 Hour Balancing Cream gebruiken.

SebuPure

Vermindert acne en een vette huid
• Werkt regulerend op de talgproductie
• Ontstekingsremmend
• Vermindert roodheid
• Gaat bacteriegroei tegen
• Bevordert het natuurlijke huidherstel

 

Een onzuivere – of vette huid vraagt om een product dat zorgt voor direct herstel van zuiverheid, talgregulatie en bevordering van het natuurlijke huidherstel. Om zo roodheden te verminderen die gepaard gaan met acne en rosacea. Door de unieke samenstelling van ingrediënten in de SebuPure worden deze problemen effectief aangepakt. De 100% organische, vegan Abessijnse olie die deze crème bevat is wereldwijd één van de best bewaarde geheimen in de huidverbetering. Dit bijzondere ingrediënt staat niet alleen bekend vanwege de krachtige ontstekingsremmende eigenschappen, maar is daarnaast een effectieve moisturizer die de eerste tekenen van veroudering tegengaat. Daarnaast zorgt het voor een natuurlijke bescherming van de huid.

 

Gebruik:

Na het zorgvuldig reinigen van de huid en eventueel gebruik van één van de peelings, breng je eerst Vitamin Complex of Sparkling Spray aan. Vervolgens de SebuPure aanbrengen op het gelaat, hals en decolleté. Aansluitend overdag een passende Sun
Perfection crème aanbrengen. Optioneel kan als finishing een passende crème uit de Touch familie worden aangebracht.

Verkrijgbaar in: 150 ml

 

Active Dry

• Zuiverend
• Indrogend
• Herstellend
• Dichtende werking op wondranden

 

Het hebben van een onzuivere huid is meer dan vervelend en geeft het zelfvertrouwen vaak een flinke deuk. Het wordt gekenmerkt door de vorming van pukkels, mee-eters, een verstoorde talgproductie, vochtgebrek en hierdoor vaak ook een sterk verdikte opperhuid. Het is hierbij van groot belang om de huid opnieuw optimaal in balans te krijgen en te herstellen.

 

De Active Dry is hier speciaal voor ontwikkeld. De unieke werking maakt dat dit product niet alleen inzetbaar is bij een onzuivere huid, maar ook bij tal van andere indicaties. Het is effectief toepasbaar bij het herstellen van kleine wondjes, acne, herpes simplex (koortslip), vocht- en irritatieblaasjes (bijv. zonneallergie) of problemen na het scheren. Ook op pukkels, blaasjes, waterpokken, insectenbeten of ontstekingen wordt het vocht geabsorbeerd en kan de huid zich gaan herstellen. Zwellingen nemen hierdoor direct af, evenals de kans op infecties en de zuiverende werking voorkomt verdere besmetting. Active Dry werkt tevens sluitend op de wondranden, waardoor het herstelproces versneld wordt.

 

Gebruik:

Nadat de huid op aanbevolen wijze is gereinigd, stip je de probleemzone aan met Active Dry. Laat dit vervolgens even indrogen en maak ondertussen de opening schoon na gebruik. Gebruik dit product bij voorkeur ’s avonds, omdat het zichtbaar blijft op de huid.
Geef dus acne, een koortslip of vocht- en irritatieblaasjes geen kans en behandel deze direct met Active Dry

Verkrijgbaar in: 20 ml

PURE PRODUCTEN MET RESPECT VOOR DE HUID ÉN HET MILIEU!