Hannah Peelen

Enzymatic Skin peeling

• Peelend
• Celvernieuwend
• Egaliserend
• Oppepper voor de huid

Na het reinigen gebruikt u bij voorkeur enkele malen per week Enzymatic Skin Peeling. Deze peelingmethode is speciaal ontwikkeld voor ieder huidtype, inclusief de gevoelige huid. De milde maar zeer effectieve peeling is tevens te gebruiken voor de tere huid rondom de ogen alsmede op hals en decolleté.

Wanneer de dode hoorncellen volledig zijn verwijderd, voelt uw huid zacht, glad en fris aan. De poriën zijn fijner en de huidstructuur is gladder. Bovendien is uw huid veel beter ontvankelijk voor de huidverbeterende hannah producten die u daarna aanbrengt. De peeling reguleert tevens de natuurlijke beschermlaag van de huid en verhoogt het vochtvasthoudend vermogen.

 

Gebruik:

– Breng de Enzymatic Skin Peeling dun aan op een gereinigde huid met een masserende beweging.
– Reeds na enkele minuten verwijderen.
– De Enzymatic Skin Peeling zorgt voor extra doorbloeding in de huid, hierdoor krijgt uw huid een rode gloed.
– Tijdens het gebruik van de peeling neemt u een prikkeling waar.
– Wanneer u geen prikkeling voelt, mag u de behandeling herhalen.
– Bij een gevoelige huid verwijdert u deze bij voorkeur met een warm en vochtig microwavekompres.
– Voor de dikkere huid geldt, dat u de peeling ook zachtjes kunt ‘afrubbelen’ d.w.v. van binnen naar buiten toe en van de kin richting de oren, alvorens u het microwavekompres gebruikt.
– Na de peeling en een microwavekompres is het aan te raden om Vitamin Complex of Sparkling Spray aan te brengen voor het optimaal hydrateren en intensief voeden van uw perfect schone en gladde huid.

Verkrijgbaar in: 40 ml