Hannah reinigen

Cleansing Milk

De perfecte basis van huidverzorging.

Deze milk reinigt de gevoelige huid intensief en houdt de natuurlijke zachtheid en evenwicht van de huid in stand. Voorkomt irritaties en is uiterst makkelijk in het gebruik. Ook prima geschikt als vervanger van zeep.

 

Gebruik :

Verdeel met zachte bewegingen de milk over het gezicht, maak de handen nat met water en “was” het gezicht schoon met lauw water of verwijder de milk met een microwave-kompres. Ook voor de meest gevoelige zones van uw huid is dit een ideale reinigende milk.
Ook geschikt als oogmake-up remover.

Verkrijgbaar in: 50 ml & 200 ml

Cleansing Oil

De Cleansing Oil is een unieke manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën. Al sinds de oudheid zijn de positieve werkingen van de diverse oliën bekend, zoals pure amandel-, jojoba- of sojaolie. De combinatie van deze eeuwenoude kennis met de wetenschappelijke ontwikkelingen van tegenwoordig hebben geresulteerd in een zuivere hydrofiele olie. Hydrofiel houdt in, dat deze olie met water vermengbaar is en niet schuimt. Dit zorgt ervoor dat de huid diep gereinigd wordt met respect voor zowel de huid als het milieu. Deze unieke reinigingsolie heeft als basis een hoog percentage zuiver plantaardige sojaolie met uitstekende reinigende eigenschappen, verrijkt met diverse antioxidanten en laat geen vettig laagje achter na de reiniging. Het resultaat? Een intens frisse, schone en heldere huid en een ecologisch verantwoord begin van huidverbetering!

– Hydrofiele samenstelling
– Intensieve reiniging
– Respecteert de natuurlijke pH-waarde van de huid
– Weldadig gevoel op de huid

 

Gebruik:

reng de Cleansing Oil aan op de huid.
– Maak de handen nat en vermeng de olie met water.
( Dankzij de hydrofiele samenstelling laat de Cleansing Oil zich simpel verwijderen met water)
– Verwijder de Cleansing Oil bij voorkeur met een microwave kompres, hierdoor wordt de huid extra gestimuleerd
– Vervolg daarna uw Hannah verzorgingssyteem

Tip: Door de zachte, zuivere samenstelling kan zelfs de meest gevoelige (oog)huid effectief gereinigd worden.
– Droogt de huid niet uit
– Ook geschikt als oogmake-up reiniger
– Gemakkelijk in gebruik
– Allergeenvrij

Verkrijgbaar in: 125 ml

Sensitive Skin Lotion

Zonder toevoeging van alcohol reinigt en verfrist deze lotion uw huid. Het kalmeert de huid waardoor het zijn frisheid terugvindt. Daarnaast verhoogd het de weerstand van de natuurlijke beschermlaag van de huid. De lotion kan ook rond de ogen gebruikt worden.

 

Gebruik :

Breng na de hannah Cleansing Milk deze lotion met zachte ronddraaiende bewegingen aan met uw handen. Masseer altijd vanuit het midden van uw gezicht naar de oren toe.

Verkrijbaar in : 50 ml & 200 ml

PreparePotion

Na het reinigen met de Cleansing Milk of Cleansing Oil kan voor de normale, onzuivere of gevoelige huid de Prepare Potion gebruikt worden. Met deze intensief reinigende, licht peelende potion egaliseert de huid niet alleen voelbaar, maar wordt de structuur en de teint ook zichtbaar egaler. De voedende producten die volgen, worden extreem goed opgenomen waardoor deze nog meer resultaat zullen creëren. Roodheden worden gekalmeerd, er ontstaat direct een natuurlijke frisheid en onthul je een stralend frisse teint. Prepare Potion is geschikt voor ieder huidtype, afhankelijk van het gebruik. Het is perfect inzetbaar voor een nog betere opname van je huidverbeterende crème, het verhelderen van de teint, het behandelen van een verdikte huid, maar ook bij (hyper)pigmentatie, acne, rosacea en voor de behandeling van de droge, gedehydrateerde (eczeem) huid, doordat de huid na gebruik beter in staat is om de producten op te nemen. De Prepare Potion bevordert het huidabsorptievermogen, is reinigend, teint verhelderend, zuiverend, egaliserend en vermindert roodheid. Het gaat tevens bacteriegroei tegen.

 

Gebruik:

Na het reinigen met de Cleansing Milk of Cleansing Oil kan voor de normale, onzuivere of gevoelige huid de Prepare Potion gebruikt worden. Breng de Prepare Potion aan op een wattenschijfje. Reinig de gehele huid door deze van het midden naar de buitenkant van het gezicht al deppend af te nemen. Op de probleemgebieden, zoals een vette T-zone, pigmentvlekken of onzuiverheden, werk je met een intensievere druk. De potion kan een lichte prikkeling geven in de huid. Het is van essentieel belang om de huid na het gebruik met de Prepare Potion goed te voeden. Overdag altijd in combinatie met een passende Sun Perfection crème.

Verkrijgbaar in: 125 ml

Active Lotion

Dit topproduct stimuleert de doorbloeding in de huid, waardoor huidherstel bevorderd wordt. hannah Active Lotion met daarin o.a. salicylzuur, alcohol, kamfer en menthol, zorgt naast een verhoogde huiddoorbloeding tevens voor het intensief reinigen, desinfecteren, peelen, en kalmeren van uw huid. U kunt dit product o.a. gebruiken bij de verzorging van acne, een vette T-zone, een grove huid, een sterk verdikte hoornlaag en/of een verouderde huid.

 

Gebruik:

Na het reinigen van uw huid met de hannah Cleansing Milk, reinigt u de probleemgebieden stevig met een watje met daarop hannah Active Lotion. U gaat hiermee door tot het watje schoon blijft. Op de probleemgebieden werkt u met een intensievere druk. Niet rond de ogen gebruiken. De lotion geeft een prikkeling in de huid en stimuleert de huid doorbloeding. Na de lotion brengt u hannah Vitamin Complex aan.

Verkrijbaar in : 50 ml & 125 ml

Cleansing Clay

is een diep reinigend gezichtmasker (detox masker) op basis van 2 uitzonderlijk rijke kleisoorten, te weten kaolien en bentoniet. Deze kleisoorten zijn rijk aan o.a. Silicium, Humuszuren, Natrium en meer dan 70 Sporenelementen. hannah Cleansing Clay ontgift de huid op een zeer intensieve manier maar voelt daarbij wel zacht en mild aan. De combinatie van beide kleisoorten zorgt ervoor dat het product afvalstoffen, onzuiverheden en overtollig talg effectief verwijdert, waardoor de huid een zeer goede reiniging ondergaat. Daarnaast zorgt hannah Cleansing Clay ervoor dat de huid wordt geactiveerd doordat zuurstof vrijkomt in de huidcellen. Door deze intensief huidverbeterende behandeling ziet uw huid er weer gezond, stralend, zuiver en vitaal uit!

Het product is zowel geschikt voor de vettere huid als de drogere huid. Daarnaast is hannah Cleansing Clay uitermate geschikt voor een snel geïrriteerde of gevoelige huid, door de verzachtende eigenschappen van het product kalmeert het de huid. De samenstelling van ingrediënten zorgen ervoor dat het product meerdere keren per week kan worden gebruikt, in tegenstelling tot veel peelings.

 

Gebruik:

  • Reinig de huid met Cleaning Milk of Cleansing Oil
  • Reinig en tonifiëer de huid met Sensitve Skin Lotion
  • Neem een ruime hoeveelheid hannah Clansing Clay en breng het aan op het gezicht
  • Laat het product enkele minuten inwerken op de huid
  • Neem het product af met bij voorkeur een Kompresdoek of warm water
  • Breng een bij uw huid passende gezicht crème aan zoals bv. 24- hour Skin Balacing
  • Breng indien gewenst hierna Touch of Silk aan om uw huid een perfecte teint te geven.

Verkrijgbaar in: 40 ml

PURE PRODUCTEN MET RESPECT VOOR DE HUID ÉN HET MILIEU!