LASH EXTEND!

LASH EXTEND!

Het Lash eXtend Eyelash & Brow Serum revitaliseert en stimuleert de groei van de wimpers en de wenkbrauwen. Lash eXtend is het nummer 1 merk in Nederland voor wimperextensions maar weet met dit product ook de natuurlijke wimpers te voorzien van extreme volume. De wimperhaartjes zullen niet alleen voller, langer en sterker worden, ook zullen ze een tint donkerder van kleur worden. Het serum dringt door tot in de haarwortel waar het de groeifase verlengt en uitvallen tegengaat. Al na 4 weken zal je resultaat zien. Je kan dit serum ook voor de wenkbrauwen gebruiken. Dan zal je na 2 maanden de eerste resultaten zien. Het serum is dermatologisch getest en bevat geen kleurstoffen, geurstoffen, parabenen en conserveringsmiddelen.

 

Werking:
De actieve stof in dit serum is Prostaglandine. Deze stof is afkomstig uit glaucoomonderzoek en werd van oorsprong ontwikkeld voor cosmeticaproducten. Later werd ontdekt dat het de haargroei ondersteunt. Het stimuleert de haarwortels, verlengt de groeifase en gaat natuurlijk haarverlies tegen.

 

Gebruik:
Wimpers: Breng het serum dagelijks aan voor het slapengaan op een gereinigde huid. Doe dit als een eyeliner op de bovenste wimperrand. De hoeveelheid op het kwastjes bij het uitnemen is voldoende voor beide ogen. Wacht na het aanbrengen totdat het serum volledig ingetrokken is en de huid weer droog is, zodat het niet op de huid rondom de ogen wordt verspreid. Gewenste wimperlengte bereikt? Breng het serum nog 2 à 3 keer per week aan om het effect te behouden.

Wenkbrauwen: Breng het serum in de avond aan tussen de wenkbrauwhaartjes. Gebruik het Lash eXtend Eyelash & Brow Serum alleen op een droge huid. Laat het serum goed opdrogen en herhaal dagelijks. Na twee maanden zullen de wenkbrauwen aanzienlijk voller zijn. Als het gewenste effect bereikt is, breng je het serum nog 2 à 3 keer per week aan om het effect te behouden.


Resultaat:
Het resultaat zijn prachtig lange wimpers en volle wenkbrauwen. Het serum bevat de volgende ingrediënten:

Aqua, Butylene Glycol, Chamonilla Recutita Flower Extract, Phenosethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Panthenol, Biotin, Hyaluronic Acid, PVP, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Isopropyl Cloprostena


Let op: Breng het serum niet direct voor of na het zonnebaden aan, dit kan irritatie veroorzaken. Bij het eerste gebruik kan je een lichte tinteling voelen of rode oogleden krijgen. De oorzaak is het uitzetten van de bloedvaatjes. Deze bijwerking kan tot 7 dagen aanhouden. Bij een blijvende tinteling of roodheid dien je direct te stoppen met de kuur. Gebruik het serum niet op de beschadigde huid, bij intolerantie voor één van de ingrediënten, tijdens de zwangerschap, wanneer je borstvoeding geeft of een chemotherapie ondergaat. Buiten bereik van kinderen houden.