LA VITA SKINCARE SCHOONHEIDSSALON SILVOLDE
WIJ HEBBEN EEN RUIM AANBOD AAN
GEZICHTS- & LICHAAMSBEHANDELINGEN

Voor elke huidtype bieden wij specifieke behoeftes

MAAK KENNIS MET LA VITA SKINCARE

gemakkelijk te bereiken vanaf Silvolde

Mijn naam is Nathalie Dieker, schoonheidsspecialiste en eigenaresse van La Vita Skincare. In de schoonheidssalon staan persoonlijke aandacht, professionaliteit, ontspanning en kwaliteit centraal. Tevens bieden wij u graag het juiste advies op maat, vooral wanneer het om uw huid gaat. Lavita Skincare Schoonheidssalon Silvolde heeft jarenlange ervaring op het gebied van huidverbetering.

Een stralende en gezonde huid is wat wij met behulp van de Hannah Hakze producten bij u kunnen bereiken. Ik vertel je graag meer over onze mogelijkheden die wij je kunnen bieden. Wanneer je vragen hebt over één van de behandelingen help ik je graag.

Graag tot snel!

Met vriendelijke groet,
Nathalie Dieker

ALLEEN DE BESTE PRODUCTEN

Bij La Vita Skincare Schoonheidssalon Silvolde werken we uitsluitend met de producten van hannah voor het beste resultaat.

Eerst kijken wij welke behandeling het beste bij uw huidtype past. Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen om uw huid te verbeteren. Ook kan in onze salon met een anti-stress behandeling van dertig minuten of een harmonie behandeling van zestig minuten. Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering waarbij de jarenlange praktijk ervaring ervoor zorgt dat er een zichtbare en duurzame huidverbetering gerealiseerd kan worden!

Voor vele huidproblemen kunt u terecht in onze salon. Om uw huidproblemen op te sporen beschikken wij over een huidcomputer, waarmee wij uw vetgehalte, vochtgehalte en zuurgraad kunnen meten. Zo kunnen wij de Hannah gezichtsbehandelingen geheel afstemmen op uw huid. Kom eens bij ons langs voor een gratis huidanalyse of een intakegesprek. Gunt u uzelf ook een gezonde en stralende huid?

DNaast dat u bij ons terecht kunt voor deze professionele gezichtsbehandelingen, bieden wij u verschillende lichaamsbehandelingen of andere verzorgingsbehandelingen zoals permanente make-up of het bleken van uw tanden.

BEN JE GEÏNTERESSEERD GERAAKT IN ONZE DIENSTEN & PRODUCTEN?

Maak dan nu een afspraak voor een gratis huidadvies bij onze schoonheidssalon Silvolde!