Permanente make-up

Permanente make-up voor

Voor mensen die moeilijk make-up verdragen of niet handig zijn in het aanbrengen hiervan, biedt Permanente make-up een goed alternatief. Een natuurlijk accent aan wenkbrauwen en/of ogen geeft een intense uitstraling.


Wenkbrauwen worden in een natuurlijke vorm geaccentueerd door het tekenen van fijne haartjes. De wenkbrauwen worden hierdoor voller en mooier gemodelleerd. Ogen kunnen op verschillende manieren worden omlijnd zoals een natuurlijk accent tussen de wimperharen aan de bovenzijde. Dit geeft geen make-up effect, maar een intensievere omlijning van het bovenste ooglid.
Hoe werkt het? Voordat de pigmentatie begint wordt eerst de vorm getekend en samen met u de kleur bepaald. Vervolgens wordt de gewenste vorm op lippen, wenkbrauwen of ogen getekend. Met een steriel naaldje wordt de pigmentatie heel ondiep (bij tatoeage is dat 10 maal dieper!) en praktisch pijnloos in de huid aangebracht.


Het resultaat van alle pigmentaties (wenkbrauw en eyeliner) is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Nooit meer op het strand, naar het zwembad of in de sauna ongerust in de spiegel kijken en snel uw make-up bijwerken! Zelfs ’s morgens staat u verzorgd op. Na de behandeling wéét u gewoon dat u permanent op uw permanente make-up kunt vertrouwen…

Permanente make-up na

Belangrijke informatie nazorg permanente make-up


De volgende instructies gelden voor alle behandelingen in permanente make-up/micropigmentatie en medische tatoeage.

 • Tijdens én na de behandeling kan de huid licht zwellen. Bij thuiskomst kunt u een koud masker op de behandelende oppervlakte aanbrengen om het zwellen te verminderen.
 • Korstjes kunnen tot 7/10 dagen na de behandeling optreden. Niet krabben. U riskeert een infectie en u krabt het geplaatste pigment mee af. Dit leidt tot een onregelmatige pigmentatie.
 • Na de behandeling geen alcoholhoudende dranken en geen aspirine gebruiken.
 • De speciale crème ( die u ontvangt na de behandeling ) 3x daags aanbrengen op het gepigmenteerde gebied zolang er nog korstjes op zitten. Hierbij een wattenstaafje gebruiken.
 • Zolang de korstjes zijn de huid niet reinigen met zeep, reinigingsmelk of andere producten. U kunt het gebied steeds met een vochtig wattenstaafje deppen.
 • Geen zonnebank, zon, zee, sauna, hammam, whirlpool, jacuzzi, zwembad tot 2 weken na de behandeling. Neem een douche i.p.v. een bad, en mijdt directe waterstraling aan de behandelende oppervlakte.
 • Meerdere keren per dag een sunblock SPF 20/25 gebruiken. Draag bij hevig zonlicht een zonnepetje of zonnehoed.
 • Twee maanden geen producten zoals peelings, gommages en fruitzuren gebruiken.
 • Tot het definitieve resultaat (ongeveer 2 maanden) ook geen behandelingen ondergaan zoals wimpers & wenkbrauwen verven, het zetten van valse wimpers, schoonheidsbehandelingen, epileren.
 • Stel hevige transpiratie tijdens sportactiviteiten of beroep uit tot 2 weken na de behandeling.
 • Lipliner: drink met een rietje. Gebruik geen blekende tandpasta (zonder peroxide), slaap op een satijnen kussen opdat de pigmentatie niet wordt aan geraakt door kussens, lakens, etc. Wacht met harsen aan de lippen tot het definitieve resultaat.

   

  Deze instructies niet of gedeeltelijk opvolgen zal kleur- en vormverandering geven. Indien u deze instructies nauwkeurig opvolgt kunt u rekenen op het optimale resultaat. Het uiteindelijke resultaat is 6 tot 8 weken na uw laatste behandeling zichtbaar. De zon/zonnebank zal steeds uw permanente make-up beïnvloeden, ook jaren na de behandeling.